Με αυτό το μότο o σύλλογος οικογένειας του ΚΕΘΕΑ –ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και ο Παντελής Θαλασσινός οργάνωσαν την ετήσια συναυλία στο Λυκαβηττό. Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς τραγουδιστές, μουσικοί και στο τέλος και χορευτές. Ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με τους φίλους της καρδιάς του,όπως τους αποκάλεσε, τραγούδησαν γνωστά κι αγαπημένα αλλά και ανέκδοτα ακόμα τραγούδια. Ο καθένας από τους προσκεκλημένους έδωσε το δικό του ύφος και χρώμα, άγγιξε το δικό του κοινό αν και αρκετές φορές το κοινό συντονίστηκε και είτε χορεύοντας, είτε τραγουδώντας συμμετείχε σύσσωμο .Η έκπληξη που επιφύλασσαν στο κοινό ήταν η εμφάνιση της Γλυκερίας η οποία ταξίδεψε από την Αμερική για τη συγκεκριμένη συναυλία.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς κατά τη γνώμη μου ήταν όταν στο τέλος ο καθηγητής κρουστών Βασίλης Λίωσης και τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ έπαιξαν ξεσηκωτικά κρουστά προσκαλώντας και τον κόσμο να συμμετέχει χτυπώντας ρυθμικά κατόπιν οδηγιών τα χέρια. Η ζωντάνια που έβγαζαν τα παιδιά αυτά ήταν  η απόλυτη επαλήθευση της δουλειάς που γίνεται στα προγράμματα απεξάρτησης μιας και η ζωή την πρώτη φορά χαρίζεται, όλες τις υπόλοιπες όμως κερδίζεται. Η ίδια ομάδα έπαιξε και πάλι στο Θησείο την Κυριακή 26/6 στις 8:30,έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού. Πρόκειται για ένα ενορχηστρωμένο σύστημα κρουστών, στα οποία έχουν ενταχθεί και χειροποίητα κρουστά μουσικά όργανα της Εναλλακτικής Κοινότητας Παρέμβαση, μουσικοκινητικής αγωγής και ρυθμολογίας που συναντάται με την παγκόσμια μουσική και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες!

Εγώ παραμένω απαρηγόρητη που η Αmy Winehouse ακύρωσε την εμφάνιση της αλλά επί του προκειμένου βγήκα εκτός θέματος. Βέβαια, όχι και τελείως εκτός θέματος εφόσον  ο συνειρμός rehab-απεξάρτηση είναι σαφής.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς είναι: Παντελής Θαλασσινός, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μάρθα Μαυροειδή, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιώτα Νέγκα, Βασίλης Σκουλάς, Σταμάτης Χατζηευσταθίου και φυσικά η Γλυκερία οι μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Νίκος Βεντούρης (ακουστικό μπάσο), Δημήτρης Γάσιος (βιολί), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (γκάιντα-φλογέρα), Νίκος Μέρμηγκας (έγχορδα), Δημήτρης Πάντος (κιθάρα), Πάρις Περισυνάκης (λαούτο-λύρα).